9 Temmuz 2008 Çarşamba

Avast! Professional Programının Ayrıntılı Özellikleri


# Anlık tarama desteği ile bilgisayarınıza o an bulaşmaya çalışan virüsleri de tespit edebilme
# Posta istemci programlarını da destekleyen gelişmiş e-posta tarayıcısı
# Program erişimi tarayıcısı ile programlara o anda bulaşmaya çalışan virüs hareketlerini de tanıyıp engelleyebilme
# Tema destekli gelişmiş kullanıcı arabirimi (Ürünün programcıları ve sevenleri tarafından hazırlanmış tema eklentilerini önizleyip, innDirebilirsiniz)
# Senaryo engelleyicisi ile internetteki tüm sayfalara gizlenen zararlı kodları tam olarak engelleyebilme imkan
ı# Windows XP ve 2000 üzerinde, bilgisayar açılmadan (DOS kipinde) tarama yapabilme, böylelikle Boot virüslerine karşı da eksiksiz koruma sağlayabilme özelliği
# Ekran koruyucusu ve hafızadaki tüm verileri anlık olarak tarayabilme
# Klasör paketleme desteği ile virüslü klasörleri tüm erişime kapatabilme imkanı
# Gelişmiş dil desteği ile Türkçe dahil olmak üzere birçok dili destekleme
# Otomatik güncelleme sayesinde her hafta yeni virüs veritabanı dosyaları ile sürekli güncel kalan alt yapı

Yeni sürümde neler var ?

# Sistem taraması seçeneğinde artık sistem DLL dosyaları varsayılan olarak taranmıyor
# İyileştirilmiş tarama hızı
# Winny2 ve Google Talk taraması desteği
# Windows 98 uyumluluğu geliştirmeleri
# Exe sıkıştırması ve diğer dosya sıkıştırmaları için dahili tarama desteği
# Windows 2003 ve Vista Beta 2 desteğ
# Windows Sürücü Koruması uyumu geliştirilmesi
# Birçok hata giderilmesi ve düzeltmeleri

indirmek için tıkla

AVG Anti-Virus Free Edition 8.0.1 // Download

AVG Free Edition çok iyi bilinen bir antivirüs korunma aracı. AVG Free ücretsiz olarak ev kullanıcıları için tasarlanmış basit, kullanımı kolay bir program. Güçlü ve sürekli güncellenen yapısıyla tam bir koruma sağlayan bu program milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Rapid virüs veritabanı güncellemeleri her zaman açık olan bu program yüksek derecede koruma sağlayor. Yerleşik koruma kalkanı, e-posta tarayıcı, eklentiler, istek üzerine veya otomatik tarama ve testler ile mümkün olan en üst düzey korumayı sizlere sağlayan bu ücretsiz yazılım bilgisayarınızın performansında hiçbir yavaşlamaya da sebep olmuyor.AVG Resident Shield (Yerleşik Koruma Kalkanı) ile gerçek zamanlı bir koruma yapabileceğiniz, güncellemeleriyle sürekli en yeni tehlikelere karşı korunabileceğiniz, zarar gören veya enfekte olan dosyalarınıza en güvenli müdahaleleri yapabileceğiniz ücretsiz AVG antivirüs programı son versiyonu ile gelişmiş polymorphic virüs yakalama ve gelişmiş yardım özellikleriyle ön plana çıkıyor.Sürüm 8.0.1 ile entegre edilmiş spyware (casus yazılım) koruması ve yeni LinkScanner özelliği ile kullanıcılara Google, Yahoo ve MSN aramalarını değerlendirme şansını veriyor.
Minumum Sistem Gereksinimleri
Inter Pentium 300 Mhz
Windows 2000/XP/Vista
256 MB RAM

BitDefender Internet Security v10 // Download indir

indirmek için tıkla

vürüsler hakkında önemli bilgi

Virüs nedir?

Virüs, kendini bir programa veya bir dosyaya iliştirerek bilgisayardan bilgisayara atlayabilen bir bilgisayar kodu parçasıdır. Yeni bilgisayarlara atladıkça bulaşır. Virüsler yazılımınıza, donanımınıza ve dosyalarınıza hasar verebilir.Virüs (i.) Kendi kendini çoğaltması amacıyla yazılmış kod. Bir virüs, kendisini taşıyıcı bir programa iliştirir ve ardından bilgisayardan bilgisayara yayılmaya çalışır. Donanıma, yazılıma veya bilgilere zarar verebilir. İnsanları etkilen virüslerin Ebola'dan 24-saatlik gribe kadar etki derecesi değiştiği gibi, bilgisayar virüsleri biraz rahatsız edici olanlardan tümden tahrip edici olanlara kadar çeşitlilik gösterir. İşin iyi yanı, gerçek bir virüs, insan eylemi olmaksızın yayılmaz. Virüsü yaymak birinin bir dosyayı paylaşması veya bir e-posta göndermesi gerekir.

Solucan nedir?

Solucan da, virüs gibi, kendisini bir bilgisayardan diğerine kopyalamak için tasarlanmıştır ancak bunu otomatik olarak yapar. İlk olarak, bilgisayarda dosya veya bilgi ileten özelliklerin denetimini ele geçirir. Solucan bir kez sisteminize girdikten sonra kendi başına ilerleyebilir. Solucanların en büyük tehlikesi, kendilerini büyük sayılarda çoğaltma becerileridir. Örneğin bir solucan, e-posta adres defterinizdeki herkese kopyalarını gönderebilir ve sonra aynı şeyi onların bilgisayarları da yapabilir. Bu, domino etkisinin getirdiği yoğun ağ trafiği işyeri ağlarını ve Internet'in tümünü yavaşlatabilir. Yeni solucanlar ilk ortaya çıktıklarında çok hızlı yayılırlar. Ağları kilitlerler ve olasılıkla sizin ve başkalarının Internet'teki Web sayfalarını görüntülerken uzun süreler beklemenize yol açarlar.Solucan (i.) Virüslerin bir alt sınıfıdır. Bir solucan genellikle kullanıcı eylemi olmaksızın yayılır ve kendisinin tam kopyalarını (olasılıkla değiştirilmiş) ağlardan ağlara dağıtır. Bir solucan bellek veya ağ bant genişliği tüketebilir, bu da bilgisayarın çökmesine yol açabilir. Solucanlar yayılmak için bir "taşıyıcı" programa veya dosyaya gereksinim duymadıklarından, sisteminizde bir tünel de açabilir ve başka birinin uzaktan bilgisayarınızın denetimini eline geçirmesini sağlayabilir. Yakın geçmişteki solucanlara örnek olarak Sasser solucanı ve Blaster solucanı verilebilir.

Truva atı nedir?

Mitolojideki Truva atı nasıl bir armağan gibi görünüp, aslında Troya kentini ele geçirecek Yunanlı askerleri taşıyorduysa; bugünün Truva atları da yararlı yazılımlar gibi görünen bilgisayar programlarıdır, ancak güvenliğinizi tehliaaae atar ve pek çok zarara yol açarlar. Yakın geçmişteki bir Truva atı, Microsoft güvenlik güncelleştirmeleri olduğu iddia edilen eklerin bulunduğu bir e-posta görünümündeydi, ancak ekteki dosyaların virüsten koruma ve güvenlik duvarı yazılımlarını devreden çıkarmayı hedefleyen virüsler olduğu ortaya çıktı. Truva atı (i.) Yararlı gibi görünen ancak aslında zarara yol açan bir bilgisayar programı. Truva atları, insanların, meşru bir kaynaktan geldiğini düşündükleri bir programı açmaya yöneltilmeleri yoluyla yayılır. Kullanıcıları daha iyi korumak için Microsoft e-posta aracılığıyla güvenlik bültenleri gönderir; ancak bunlarda hiçbir zaman ek bulunmaz. Ayrıca, müşterilerimize e-posta ile gönderilmeden önce tüm güvenlik uyarılarımız yayımlanır.Truva atları, ücretsiz olarak yüklediğiniz yazılımlarda da bulunabilir. Güvenmediğiniz bir kaynaktan asla yazılım yüklemeyin. Microsoft güncelleştirmelerini ve düzeltme eklerini her zaman Microsoft Windows Update veya Microsoft Office Update'ten yükleyin.

Solucanlar ve diğer virüsler nasıl yayılır?

Hemen tüm virüsler ve pek çok solucan, bulaştıkları bir programı açmadığınız veya çalıştırmadığınız sürece yayılamaz.En tehlikeli virüslerin birçoğu temel olarak e-posta ekleri (bir e-posta iletisiyle gönderilen dosyalar) yoluyla yayılmıştır. E-postanızın bir ek içerip içermediğini genellikle anlayabilirsiniz, çünkü size eki ve adını temsil eden bir ataç simgesi ile gösterilir. Fotoğraflar, Microsoft Word ile yazılmış mektuplar ve hatta Excel elektronik tabloları, e-posta ile her gün alıyor olabileceğiniz dosya türlerinden bazılarıdır. Bir virüs, bulaştığı dosya ekini açtığınızda harekete geçer (bir eki açmak için genellikle ek simgesini çift tıklatırsınız). İpucu: Eki bekliyor ve ekteki dosyanın tam olarak içeriğini biliyor olmadıkça bir e-postanın ekindeki herhangi bir şeyi açmayın.Tanımadığınız birinden eki olan bir e-posta alırsanız hemen silin. Ne yazık ki, bazen tanıdığınız kişilerden gelen ekleri açmak da güvenli değildir. Virüs ve solucanların, e-posta programlarından bilgi çalma ve kendilerini adres defterinde listelenen herkese gönderme becerileri vardır. Dolayısıyla, birinden anlamadığınız bir ileti veya beklemediğiniz bir dosya içeren bir e-posta alırsanız, eki açmadan önce her zaman bu kişiyle bağlantıya geçin ve ekin içeriğini doğrulatın.Diğer virüsler Internet'ten yüklediğiniz programlar, arkadaşlarınızdan ödünç aldığınız virüslü bilgisayar diskleri veya bir mağazadan satın aldığınız programlar yoluyla yayılabilir. Bunlar, virüs kapmanın az rastlanan yollarıdır. Çoğu kişi, bilinmeyen e-posta eklerini açıp çalıştırdıklarında virüs kapar.

Bilgisayarımda bir solucan veya başka bir virüs olup olmadığını nasıl saptayabilirim?

Virüslü bir programı açıp çalıştırdığınızda, bir virüs kaptığınızı anlamayabilirsiniz. Bilgisayarınız yavaşlayabilir veya birkaç dakikada bir kilitlenip yeniden başlayabilir. Bazen bir virüs bilgisayarı başlatmak için gereken dosyalara saldırır. Bu durumda, güç düğmesine bastığınızda karşınızda boş bir ekran görebilirsiniz.Tüm bu belirtiler bilgisayarınızda bir virüs bulunduğuna dair sık rastlanan işaretlerdir; yine de bazen virüsle hiç ilgisi olmayan donanım veya yazılım sorunlarının yol açtığı şeyler olabilir.Virüs içeren bir e-posta gönderdiğinizi bildiren iletilere dikkat edin. Bu, virüsün, kendi oluşturduğu e-postanın göndereni olarak sizin e-posta adresinizi gösterdiği anlamına gelebilir. Bilgisayarınızda virüs olduğu anlamına gelmez. Bazı virüslerin sahte e-posta adresi üretme becerisi vardır.Bilgisayarınızda güncel bir virüsten koruma yazılımı yoksa, bir virüs bulaşıp bulaşmadığını anlamanın güvenilir bir yolu yoktur.


Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği online izle

izlemek için tıkla

Çılgın Dersane Kampta online izle

Tür : KomediGösterim Tarihi : 10 Ocak 2008
Yönetmen : Faruk Aksoy
Senaryo : İrfan Saruhan , Şafak Güçlü , Faruk Aksoy
Yapım : 2007, Türkiye

birinci bölüm
ikinci bölüm
üçüncü bölüm

Eset Nod32 Antivirus 3.0.566.0 Türkçe Orjinal CD + Orjinal Lisans 11/3/2009 a kadar


8 Temmuz 2008 Salı

Windows Live Messenger 8.5 indir

inidrmek için tıkla

MessengerDiscovery Live 1.5 indir

Live Messenger programınızdan daha verimli şekilde yararlanabilmenizi sağlayan ve bu konuşma programınızı çok daha geniş özellikler ile donatan Discovery Live'ın yeni versiyonunda da birçok yeni özellik bulunmakta. Eski özelliklerine ilave olarak yeni eklenen özellikleri ile çok daha geniş kapsamlı bir kullanım sunan Discovery eklentisi ile Messenger'ınızı çok daha kolay ve fonksiyonel şekilde kullanabileceksiniz.
Bu sürümde gelen yenilikler:


Web kamerası kaydetme
Şifrelenmiş anlık iletiler
Arayüzleri değiştirebilir uyarılar
Tamamen yeni ayarlar arayüzü
İğnelenebilir kişiler
Web kamerası ekran görüntüleri
50'den fazla iyileştirme ve özellik


Mevcut durumda bulunan özelliklerden bazıları:


Çoklu oturum açma özelliği ile bilgisayarınızda aynı anda birden fazla hesap ile Messenger hesabı açabilirsiniz.
imitate özelliği sayesinde konuştuğunuz kişilerin yazı biçimlerini ve kullanıcı isimlerini taklit ederek onların ağzından konuşmuş gibi yapabilirsiniz.
Oto yanıt özelliği ile önceden belirlediğiniz iletilere verilecek otomatik yanıtlar belirleyebilirsiniz.
Messenger oturumu kapandığında açık olan pencerelerin kapanmasını önleme.
Kişilerin görüntü resimlerini çalabilme.
Kişisel ifadelerinizin ekle tuşu ile kaydedilebilmelerini engelleme.
İstediğiniz sıklıkta titreşim gönderebilme ve pencerenin titremesini engelleme.
Yazım denetleme (MS Office gereklidir).
İletilerin sesli olarak okunabilmelerini sağlama.
15'ten fazla kullanışlı komut.
Sadece konuşma pencerelerinde kullanılacak görüntü adı belirleyebilme.
'ileti yazıyor' mesajınızı kaldırabilme.
Gelişmiş MessengerDiscovery görüntü resmi yöneticisi.
'Web Messenger kullanıyor' ya da 'Taşınabilir aygıtta' olarak oturum açabilme.
Sık kullanılan fonksiyonlar için fare hareketleri atayabilme.
Kişisel durumlar için kısayol tuşları belirleyebilme.


indirmek için tıkla

K-Lite Codec Pack Full 3.9.5

Media dosyalarının oynatımında format ve codec karmaşasına düşmekten kurtulmanın en iyi yolu sağlam bir codec paketi yüklemektir. K-Lite Codec Pack ile bu çözüm sağlanabiliyor. İçerdiği en yaygın video ve audio codec`leri ile bilgisayarınızda tüm media dosyalarını oynatabileceksiniz.
DivX, Xvid vb. sıkıştırılmış formatların tüm sürümleride bu paket sayesinde açılabilir duruma gelicek. Paket içerisinde aynı zamanda alt yazı ve görüntü kalitesi, ses detayları gibi konularda birçok ayrıntıya ulaşabileceğiniz ve ayarlamalar yapabileceğiniz araçlarda bulunduruyor.Üretici`nin paket hakkındaki yorumu:DivX ve bazı video dosyalarını oynatmakta zorlanıyor, problem yaşıyorsanız, bu çözücü paketi ile kesin bir çözüm sağlayabiliyorsunuz.
Paket İçeriği ...


Oynatıcı:
Media Player Classic [version 6.4.9.1 rev. 53]
ffdshow:
ffdshow [revision 1980]
ffdshow VFW interface
extra plugins
DirectShow video decoding filtreleri:


XviD [version 1.2.0-dev build 2008-01-10]
DivX [version 6.8.0.0]
On2 VP6 [version 6.4.2.0]
On2 VP7 [version 7.0.10.0]
MPEG-2 (Cyberlink) [version 8.1.0.1608]
MPEG-2 (Gabest) [version 1.0.0.4]
MPEG-1 (MainConcept) [version 1.0.0.78]
DirectShow audio decoding filtreleri:


AC3/DTS/LPCM/MP1/MP2 (AC3Filter) [version 1.46]
Vorbis (CoreVorbis) [version 1.1.0.79]
AAC (MONOGRAM) [version 0.9.5.0]
DirectShow ses ayrıştırıcıları:
MusePack (MONOGRAM) [version 0.9.1.2 0.3.1.2]
WavPack (CoreWavPack) [version 1.1.1]
FLAC (madFLAC) [version 1.8]
Monkey's Audio (DCoder) [version 1.0]
OptimFROG (RadLight) [version 1.0.0.1]
DC-Bass Source [version 1.1.1]
AC3/DTS Source (AC3File) [version 0.5b]
AMR (MONOGRAM) [version 1.0.1.0]
DirectShow kaynak filtreleri:


AVI splitter (Gabest) [version 1.0.0.9]
AVI splitter (Haali Media Splitter) [version 1.8.122.18]
MP4 splitter (Haali Media Splitter) [version 1.8.122.18]
MP4 splitter (Gabest) [version 1.0.0.4]
Matroska splitter (Haali Media Splitter) [version 1.8.122.18]
Matroska splitter (Gabest) [version 1.0.3.0]
Ogg splitter (Haali Media Splitter) [version 1.8.122.18]
Ogg splitter (Gabest) [version 1.0.0.1]
MPEG PS/TS splitter (Gabest) [version 1.0.0.4]
MPEG PS/TS splitter (Haali Media Splitter) [version 1.8.122.18]
FLV splitter (Gabest) [version 1.0.0.4]
CDXA Reader (Gabest) [version 1.0.0.2]
DirectShow altyazı filtreleri:
DirectVobSub (a.k.a. VSFilter) [version 2.38]
DirectVobSub (a.k.a. VSFilter) [version 2.33]


Diğer filtreler:
Haali Video Renderer [version 1.8.122.18]
VFW video codecleri:
XviD [version 1.2.0-dev build 2008-01-10]
DivX [version 6.8.2.6]
x264 [revision 839]
On2 VP6 [version 6.4.2.0]
On2 VP7 [version 7.0.10.0]
Intel Indeo 4 [version 4.51.16.2]
Intel Indeo 5 [version 5.2562.15.54]
Intel I.263 [version 2.55.1.16]
huffyuv [version 2.1.1 CCE Patch 0.2.5]
YV12 (Helix) [version 1.2]
ACM ses codecleri:
MP3 (Fraunhofer) [version 3.4.0.0]
MP3 (LAME) [version 3.97]
AC3ACM [version 1.4]
Vorbis [version 0.0.3.6]
DivX Audio [version 4.2.0.0]
Araçlar:
Codec Tweak Tool [version 2.2.7]
GSpot Codec Information Appliance [version 2.70a]
MediaInfo Lite [version 0.7.7.1]
VobSubStrip [version 0.11]
GraphEdit [build 061102]
Haali Muxer
FourCC Changer
Bitrate Calculator


indirmek için tıkla

Kaspersky Anti-Virus 2009 indir

Gerekli Koruma

Tüm türlerdeki malware ve spyware'lere karşı koruma sağlar.
Dosyaları, eposta mesajlarını ve internet trafiğini tarar.
ICQ, MSN gibi anlık mesajlaşma programlarını da korur.
Otomatik olarak güncellenir.
Virüs, Truva atı ve solucanlara karşı koruma sağlar.
Spyware ve adware'leri engeller.
Dosyalar gerçek zamanlı olarak tarar.
Java ve Visual Basic scriptlerini de tarar.

Sistem gereksinimleri:
50 MB boş sabit disk alanı.
İnternet bağlantısı (Aktivasyon için)
Microsoft Internet Explorer 5.5 veya daha yüksek sürüm.
Microsoft Windows Installer 2.0

indirmek için tıkla

haylet videosu

izlemek için tıkla

yoldaki hayalet

izlemek için tıkla

kameraya yakalan hayalet 2

izlemek için tıkla

hayalet görmedim diyenler gelin bakalım

izlemek için tıkla

mezarlıktaki hayalet

izlemek için tıkla

hayalet kamerayı bakıyor çok korkunç bir video

izlemek için tıkla

18+ korku resimleri











makyajsız ünlüler




yanlış çifleşme sonucu ortaya çıkan canlılar




Korkunç Bir Film 2 indirmeden izle

izlemek için tıkla

Korkunç Bir Fİlm 4 indirmeden İzle

izlemek için tıkla

Garfield geri dönüyor indirmeden izle

izlemek için tıkla

kabadayı indirmeden izle

birinci bölüm
ikinci bölüm

musallat indirmeden izle

birinci bölüm
ikinci bölüm
üçüncü bölüm

garez 2 indirmeden izle

birinci bölüm
ikinci bölüm

maskeli beşler kıbrıs indirmeden izle

izlemek için tıkla

maskeli beşler ırak


hayko cepkin


aşk şiirleri

Acele Aşk
Daha dün gördüm seni düşümde
aşık oldum
Uyandım, yoktun
Uyumak istedim
tekrar,Olmadı.
Hepsi bu kadarmış demek.
Eh,

mutluluklar dilerim sana
,düşümde gördüğüm
,gördüğümü sandığım,
seni sandığım sana…

msn nickleri


Güzel msn nickleri , yeni nicklerSeninle doğdu seninle öldü hücrelerim.Sağda Solda Bir Melek var İyiyi Kötüyü Gösteren yanlış olanı bi kere seçtim yarim oldu sabreden.Gözlerimden akan yaşlar biliyorumki haklılar ben bi kızı sevdim bu aşkın hatrıvar.Silikon bi gönül değil bu acır elbet açıksa yarama bandaj hicved.Yerde kalmış anılar dağınık,hücum haline geçti yasım yine,ben varım ben yokum allahım gönlümün konaklar bomboş .Kalbimden bir oda verdim sen talan ettinBi çok sual var hiç çözemediğim bi çok duvar var hiç geçemediğim .Biri Beni Çağırıyor Şeytan Azabta Azrail Moruk o Hep Kapımda .Sadık olmayan sabıkalı bi aşk benim gözlerim parıldar yaş,güneş doğmaz bi gider bi gelir geceler . Güzel msn nickleri , yeni msn nickleriŞarkılar yalancı bugün,yerim dar gelir savaşlarım biter,gittiğinde soldu heryer vakit çok geç dönülmez yollarda şerYeniledim herşeyi yine benim herşey gene susan ben yine sen kazanan .Bomboş şimdi gönül konakları içinde şarkım yankıların bi söz gelir yıkar duvarlarıAğır bu yük aşacağım elbet bedenime hastalık yayılıyo içten bulaşıcı sevgiler hepsi ezelden .Bugün herşeyi mahvettim katlettin duygularımı kırdın gittinİstanbulun senin olsun bırak hayatın benim olsun türk filmlerindeki gbi bi avuç cennet olsun .Bir Avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat zindanındaKalbin olsun dedim yerimPesimist düşünülmez duygular var aklımda.Bugün seninle var bu şer yüreğim yanar söner bedenim istmaçlı .Sen Solarsan ölürüm bunu bil şer talibidir izdivacım.Öyle bi durumdayımki tüm hislerim makyajsız bu öyle bi durumki bedenim telaşsızSersefil bu bedenim .Yalnızlıkta Gizli Verasetim.Kimseler bilmez line yarim sen gidince göz yüzüne halim kalmaz oldu günlüğüm yine senle dolu özledi yaniGelmedin mademki sevmedin kalbime hançer gbi saplanır ok .Yaktı canımı selametle uçtu gitti .Belki çocuk gbi oturup ağlayacağım ama ne kadar çok sevsemde seni unutacağım .Ben sana koştukça sen hep canımı yaktın oysa farklıydın .Dünya döner bir gün daha yeryüzünde aşk durdukça .Biliyorsun gitmem gerek yollar bitmez düşünerek

etkileyici sözler

• "Asla sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de asla affetme!!

• "Bir insanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, bir insanin özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, bir insanın bir tanesi olmalı oda senin gibi

• "Ben seni sevmek için değil sevmenin nasıl olduğunu gör diye sevdim sen benim alın yazımsın

• "gece midir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?

• "GÖZLERİN DALARSA BİL Kİ DÜŞÜNDÜM SENİ, KULAĞIN ÇINLARSA BİL Kİ ANDIM SENİ, GECE UYANIRSAN BİL Kİ RESMİNİ ÖPTÜM, GÖZLERİNDEN YAS DAMLARSA BİL Kİ SENSİZ ÖLDÜM..

• "Kalbimde 3 çiçek yetiştirdim. Sevmek,sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardın. Bana sadece biri kaldı beklemek beklemek beklemek

• "Sana olan aşkım sağır bir ressamın kristal bir yüzeye düşen gül yaprağının çıkardığı sesi çizdiği zaman bitecek

• "Bir su gibi Berrak , bir Çiçek gibi sevgi yüklü , Gökyüzü gibi yalın okyanus kadar derin kelimelere sığmayacak kadar büyük bir SEVGİMİZ olduğunu sakın UNUTMA !

• "Bir soluk kadar yakın yıldız kadar uzak derler sevgi için. Uzanırsın yetişemezsin yetişirsin dokunamazsın dokunursun vazgeçemezsin vazgeçersin ama unutamazsın!!

• "ZAMAN GECE YARISI ISLAK GÖZLERİM CAMDA BELKİ GELİR DİYORUM, HANİ BİR ŞARKIMIZ VAR YA ONU SÖYLÜYORUM VE SENİ ÖLESİYE SEVİYORUM "

güzel sözler

• Aşkı Anlatmak Kolay Degildir, Sevgi 1 anlık Degildir Seven Herzaman Sevmez Hoşlanmak Gibi degiLdir Bağlanmak Sen Ne benim Sevdigim Nede HoşlandıgımSın... SEN Benim Hep iLk Ve Kalacak SON AŞKIMSIN.!!!

• Gözlerine Bakınca Anlıyorum Dünyadaki Güzellikleri, Sesinle hayat Buluyorum, HayaLinle Yaşamaya Calışıyorum BiRTANEM......

• Ağlamamayan bir insan Sevmiş değiLdir, Ağlamayan Sevgili Hiç Sevmemişdir, 2 Damla Göz Yaşı Aşkı NAsıl renklendiriyorsa, Senin Sevgini Çiçek gibi Büyüten Su Yerine geçer o 2 göz Yaşı AŞKIM...

• Benden Uzaklaştıkça Sevdim ben Seni, Gurbet eLLerde Çektim Hasretini, Sevmekle yetinmek inanki Zor geLir Sen Benim Bir DegiL Bİn Umudumsun BiRTANEMCiĞiM...

• Yol Değilki Bizi Ayıran, Umutlarımız Değilki Bizi Birbirimize Bağlayan Gök Yüzüne Bak ve Kalbimi Gör İşte Ben Seni Hep O gök Yüzüne Bakarak Sevdim Meleğim..

• Hayat Sensiz Olursa Seni bULmak için hayatımdan geçerim, öLümün Adı Sen Olucaksan yoLunda öLmeye Hazırım benim Dişi AzraiLim..

• Su kadar temizsin Şerbet Gibi TatLısın CanımDa Canım CananımSın, Sevgimizi Kimse Kıskanmasın, Seni Seviyorum Canımın Cananı

kutsal damacana indirmeden izle

birinci bölüm
ikinci bölüm
burada izleyeeceğiniz filmler tamamem tanıtım amaçlıdır

recep ivedik indirmeden izle

birinci bölüm
ikinci bölüm
üçüncü bölüm

bisiklet


hırsız


ferhat komik karikatür



komik karikatür

adobe reader 9.0 indir

indirmek için tıkla

Nero 8 Micro (Türkçe) indir

indirmek için tıkla

Winamp 5.53 Full indir

Genel Özellikler :Basit kontroller: Çal, duraklat, durdur, sonraki şarkı, önceki şarkı, yeni şarkı seçAnalizer ve osiloskop yapıŞarkı bilgisi: Yazar, başlık, bit hızı, örnek şarkı oranı, zaman vb.Ek kontroller: Pozisyon kaydırıcı, denge, ses, ekolayzır, şarkı listesi, karışık çalma ve tekrar çalmaFark edilmeyen "pencere gölgesi" modunda çalışmaSürükle-bırak şeklinde şarkı listesi düzenlemeYeni şarkı listesi oluşturma veya eskisini yüklemeID3 editörü ile şarkı bilgilerini düzenlemeBaşlığa göre veya dosya adına göre sıralama ya da karışık çalmaŞarkı listesi çalan şarkının süresini ve tüm listenin süresini göstermeWinamp Remote beta: Müziğinizi istediğiniz yere taşıyabilmenizi sağlarWinamp Dashboard beta: Günlük haberlerle, medya kitaplığınızı yeniler Kısaca Winamp; Şarkı listesi ana pencere olmadan da çalışabilir ve küçük kontrolleri, süreyi gösterir.Yeni ekolayzır ve amplifikatör ayarları oluşturabilir ve kaydedebilir ya da önceki ayarları yükleyebilir.Şarkıya özel ekolayzır ve amplifikatör ayarları oluşturabilir.Dakika bilgisi gösterebilir.Özelleştirilmek için arayüzleri ve uyumlu ekleri destekler.Arayüz dizinindeki .zip dosyalarında olduğu gibi .wsz dosyalarını da destekler.Şarkı listelerini favorilere eklemenize olanak sağlar.Editör Notları:Winamp 2 serisinin görünüşünü özleyenler için, program "classic" arayüzle beraber geliyor. İsterseniz bu görünüme geçebilirsiniz.Programın Türkçe dil paketi yeni sürüm için şu an mevcut değil. Çıktığı zaman sizlere burdan sunucağız